divendres, 27 d’abril del 2012

L'ALUMNAT DEL VIVES GUANYA LES DUES CATEGORIES DEL CONCURS EXPERIMENTA 2012



El proppassat diumenge 22 d'abril, el Botànic acollia la setena edició de "EXPERIMENTA 2012". Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència.
L'alumnat de 4t d'ESO de l'IES Lluís Vives ( Carmen Gil,Belén Martí, Pau Olmo,Javier Quintanai Rodrigo Sellés) amb el seu projecte sobre "Cases bioclimàtiques amb control domòtic" guanyaren el Premi de la categoria de Projectes de Tecnologia de l'ESO.



Així mateix, l'alumnat de
2n de Batxillerat de l'IES Lluís Vives (Cristian Vidal, Harutyun Yeritsyan i Samuel Yeritsyan) amb un projecte sobre "La caixa forta de seguretat" guanyaren el Premi de la categoria de Projectes de Tecnologia en el Batxillerat.

Aquest mateix matí del divendres 27 d'abril mostraran al seus companys de l'institut tots el projectes presentats al Concurs Experimenta.

Enhorabona a l'alumnat de Tecnologia de l'ESO i de 2n de Batxillerat per la seua dedicació en la preparació dels treballs presentats, tots ells de molta qualitat i alt nivell d'execució al parer dels jurats del concurs (però sols hi ha un premi per categoria).

Felicitacions al professorat de Tecnologia del Vives que, una vegada més, ha sabut encoratjar el seu alumnat per traure el millor de tots ells.
Clica ací per vore els Premis i més informació del concurs

Crònica del sopar 25 d'abril i VIII Guardons SPC


Crònica del sopar 25 d'abril i VIII Guardons SPC

En aquest enllaç:    http://www.acicastello.org/mostrar.php?id=4255&troncal=21&seccio=  podeu trobar la crònica i el reportatge audiovisual del sopar del 25 d'abril a Castelló de la Ribera en el qual es va llirar el Guardó Síndic Pere Calp a l'alumnat del Vives per la defensa de l'escola pública, laica, de qualitat i en valencià en la #primaveravalenciana.