divendres, 21 de setembre del 2012

Resum de la reunió del dimarts 18 de setembre


Resum de la reunió del 18 (per als qui no estiguéreu):
Moltes intervencions molt assenyades i encoratjadores.
Entre Agustín, Fèlix i Enric van fer una molt bona exposició de la situació actual i de les contradiccions i pifiades de Delegació... Estem a l'espera perquè tres dels processats penalment s'han sobreseït i si els altres tres també ho són, totes les amenaces de multes i tal quedaran anul·lades i "absurditzades". Aleshores caldria una querella per danys i perjudicis.. Ahí entraria l'AJPV. Per a potenciar-la i donar-li una bona empenta, es va plantejar fer una Assemblea General de tota la Comunitat Educativa del Vives dimarts 2 d'octubre, en la qual Agustín presentaria públicament l'AJPV i exposaria el seu sentit i funcions. A més, les diverses comissions informarien dels seus treballs i es debatrien pròximes accions... Per això, prèviament s'ha convocat reunió dels coordinadors de les comissions per al dimecres 26 de setembre a les 18:00, per tal de preparar l'Assemblea del 2. Els profes tenim ara divendres 21 una assemblea on exposaré tot açò. I els nanos també estan mobilitzant-se: hi ha moviment intern i extern (assemblea intercentres), a part de la manifestació i el concert de demà 22, l'IES Ferrer i Guàrdia es tanca i acampen el cap de setmana que ve, la setmana del 15 al 19 d'octubre serà setmana de lluita...O siga, que ja està tot en marxa de nou.

Avís:
       Les persones que heu perdut el contacte caldrà que reenvieu la vostra adreça de corr@u a Josep Lluís Navarro per què us icloga en la base de corr@us per a posteriors avisos.


dilluns, 17 de setembre del 2012

reunió dimarts 18 de setembre a les 18 hores al Vives


  • reunió dimarts 18 de setembre a les 18 hores al Vives (Sala d'Actes) sobre la situació legal dels afectats del Vives pels fets de la Primavera Valenciana‏

De:Josep-Lluís Navarro Lluch (jllnavarrolluch@gmail.com)


He perdut algunes adreces: feu saber a tots els afectats per lo de Zapadores i la Primavera Valenciana (que siguen del Vives) que Agustín Arenas vindrà a la reunió que farem dimarts 18 a les 18 hores a la Sala d'Actes de l'institut.
Potser també serà un bon moment per a parlar de l'AJPV, etc. Però sobretot la situació penal o judicial o legal dels nostres alumnes i ex-alumnes.
Difoneu-ho (sobretot entre l'alumnat de 2n Bat que ja no està al centre i antics alumnes) i ens veiem dimarts.
Una abraçada
Josep-Lluís Navarro