dimarts, 12 de febrer del 2013

Convocatòria de l'abraçada al Vives



                                    




València,  divendres 15 febrer  2013 
                     14:00 – 14:30 h

 divendres 15 febrer 2013   14:00 – 14:30 h 
S’informa als pares, mares i alumnes, que l’Assemblea Global de l’IES Lluís Vives ha convocat a tothom per a recordar una vegada més el que suposen les mesures de retallades en l’educació.

Per aquest motiu, s’ha organitzat un acte que tractarà de fer públic el nostre compromís i estima per una escola pública de qualitat. Aquest acte consistirà en una abraçada simbòlica al nostre institut, tal i com férem el curs passat.

L’acte s’iniciarà a les 14:00 h i finalitzarà a les 14:30 h del divendres 15 de febrer de 2013.
L’alumnat del primer cicle d’ESO que participe en l’acte haurà d’estar acompanyat per les mares i/o pares.

Es demana la participació dels pares i mares en l’organització i control de l’abraçada.

Abraçada a l'IES Lluís Vives









 ASOCIACIÓN JURÍDICA                                                 ASSEMBLEA GLOBAL LLUÍS VIVES
PRIMAVERA VALENCIANA

NOTA DE PREMSA 8/2/2013
Resumen:
La AJPV y la Assemblea Global Lluís Vives inician el aniversario de la #primavera valenciana invitando a una Abraçada alrededor del IES Lluís Vives. Los juristas de la AJPV logran la absolución de dos imputados por los sucesos de #primavera valenciana.
---------------------------------------------------------------------------------------

El próximo día 15 de febrero se cumple un año de lo que mundialmente se ha conocido como #primavera valenciana. Para celebrarlo, la Assemblea Global Lluís Vives, nacida en aquellos días y constituida por alumnado, profesorado y familias del IES Lluís Vives, y la AJPV, el grupo de juristas que desinteresadamente se nos ofreció desde el primer momento para nuestra defensa y asesoramiento, convocan, el próximo día 15 de febrero de 2013, a las 14’00 h, a un acto conmemorativo y simbólico: una Abraçada, un abrazo alrededor del Instituto Lluís Vives de València, similar al que realizamos hace un año para la defensa y la denuncia, a favor de la educación pública.
Porque celebramos que, tras un año del día en el que los libros derrotaron a las porras, el espíritu de la Assemblea Global Lluís Vives #primavera valenciana sigue dispuesto a luchar contra el Estado de Disuasión que nos quieren imponer.
Porque la violencia jurídica que siguió a la física, con amenazas, encausamientos y sanciones, se ha visto una vez más detenida: los juristas de la AJPV han logrado recientemente la absolución de otros dos imputados y siguen trabajando para lograr la condena de los policías que actuaron excesiva e indiscriminadamente contra la justa y pacífica protesta estudiantil, así como de quienes lo ordenaron o transigieron.
Y porque, tras la celebración en el concierto que se celebrará esa misma noche en el Palau de Congressos, gracias a la colaboración desinteresada de veinte grupos y artistas, coordinados por Pau Alabajos, seguiremos trabajando. Vamos a enfrentarnos a la LOMCE porque ataca el concepto mismo de escuela, que deja de ser un lugar donde desarrollar las capacidades de aprendizaje para convertirse en una criba que coloque a cada cual en el lugar que le corresponde “por naturaleza”.
Pero, sobre todo, seguiremos formando parte de quienes no tienen ya que debatir los “POR QUÉ” y los “PARA QUÉ”, pues ya hace tiempo que los tenemos claros. Ahora son los “CÓMO” los que nos tienen que elevar desde la categoría de simples ejercientes del consumo continuo y el voto esporádico al de miembros de la CIUDADANÍA POLÍTICA. Porque cometimos el error de dejar la política manos en los grandes partidos y ahora hay que recuperarla para hacer de ella lo que siempre debió ser: el instrumento para la de mejora la vida de todos y no el medio de vida de unos pocos.



                                                
 ASOCIACIÓN JURÍDICA                       ASSEMBLEA GLOBAL LLUÍS VIVE S
PRIMAVERA VALENCIANA
COMUNICAT DE PREMSA 8/2/2013
Resum:

El AJPV i l'Assemblea Global Lluís Vives va començar a l'aniversari de la #primaveravalenciana convidant a una Abraçada als voltants de l'IES Lluís Vives. Els juristes de la AJPV aconseguiren l'exculpació de dos imputats pels fets de la  #primaveravalenciana
---------------------------------------------------------------------------------------
El 15 de febrer marca un any de què tot el món ha estat conegut com #primavera de valencians. Per celebrar, l'Assemblea Global Lluís Vives, nascut en aquests dies i formada per estudiants, professors i famílies de l'IES Lluís Vives i el AJPV, el grup de juristes que desinteressadament van oferir des del primer moment a la nostra defensa i assessorament, crida, al dia següent el 15 de febrer de 2013, a les 14'00 h, un Memorial i acte simbòlic: una Abraçada, una abraçada al voltant de l'Institut Lluís Vives de València, similar a la qual va fer un any enrere per a la defensa i la denúncia, a favor de l'educació pública.
Perquè celebrem que, després d'un any dia a quins truncheons derrotat de llibres, l'esperit de la Global Assemblea Lluís Vives valencià #primavera encara disposat a lluitar contra l' estat de dissuasió que ens volen imposar.
Perquè la violència legal que va seguir a la física, amb amenaces, acusació i sancions, ha estat més proper un cop: els advocats AJPV recentment han aconseguit l'exculpació de dos altres acusats i van continuar treballant per aconseguir la convicció de les policies que van aparèixer excessives i indiscriminadament contra la protesta d'estudiants just i Pacífic, així com aquells que demanava, o haver compromès.
I perquè, després de la celebració en el concert que se celebrarà aquesta nit a el Palau de Congressos, gràcies a la desinteressada vint grups i artistes, coordinat per Pau Alabajos, anem a seguir per treballar. Anem a enfrontar-se a la LOMCE perquè ataca els el mateix concepte de l'escola, que deixa de ser un lloc on desenvolupar les capacitats d'aprenentatge convertir-se en un enigma que posa a tots en el lloc que més li convingui "per natura".
Però, per damunt de tot, anem a seguir formant part d'invasió que discutir el "per què" i el "per què", perquè fa temps que tenim-los clar. Ara són el "com" que hem d'elevar a la categoria de simple pràctica de consum continu i esporàdiques vot als membres de la política de ciutadania. Perquè hem fet l'error de deixar la política a les teves mans en grans partits i ara hem de recuperar-lo per fer-ho el que sempre ha de ser: l'instrument per a millorar la vida de tots i no és la manera de vida per a uns pocs.