dimarts, 30 d’octubre del 2012

Assemblea del Professorat del Vives


Estimats companys:

Demane disculpes perquè sembla que no us he enviat l'Acta de l'última Assemblea del Professorat, del 24 d'octubre. Creia que sí però sembla que no. En tot cas, està penjada al tauló de mobilitzacions de la Sala de Profes. El més important era posar al dia el tema de les pancartes (Comissió de Tecnologia), la qüestió econòmica (Luis Felipe) i la convocatòria de la pròxima assemblea per a dimecres 31 d'octubre. Jo tinc a ma mare a l'hospital a punt d'operar-la i potser no hi puga arribar: que algú s'encarregue d'apuntar els acords i decidiu quan es convoca la pròxima. L'ordre del dia seria eixe: economia, pancartes, eixida, idees... i el que isca.

Recordeu també que s'acordà passar l'eixida de divendres del segon pati al primer, deixant 5 minuts perquè la gent es prepare, és a dir, que eixim a la porta del Vives divendres de 10:40 a 11:00, a fer visible la nostra protesta contra les retallades en educació. Ens hi veiem

Informeu al professorat nou, de qui encara no tinc cap correu, i si podeu poseu cartellets per recordar l'assemblea de dimecres, perquè hi ha també professorat veterà però de qui no tinc adreça.
.

Josep-Lluís