divendres, 4 de maig del 2012

Les compareixences de l'alumnat del Vives davant la Fiscalia de Menors

Al llarg de matí d'ahir, 3 de maig,  es produiren les compareixences davant la Fiscalia de Menors de l'alumnat del Vives que la polícia vol implicar presumptament en les pintades de finals de febrer. Davant la negativa de la fiscalia a facilitar les proves incriminatòries als advocats, les famílies decidiren que els joves no declararen i que sols els feren la prova calígràfica i l'exploració sociològica que és preceptiva en aquests casos. Cal esperar que la fiscalia arxive les diligències sense més tràmits.
Malgrat la confiusió provocada pels continus canvis de data per a les compareixences (en principi deien que era el 24 d'abril, després el 24 de maig i finalment l'adelantaren per al 3 de maig) a la porta de la ciutat de la justícia es concentraren una cinquantena de persones, de diferents entitats i organitzacions a més de les del Vives, en recolzament del joves i les seues famílies i contra la repressió que patiren i de la persecució posterior que estan suportant.

Sembla ser que, a petició de les famílies i del seus advocats, la fiscalia no els citara a més diligències fins després del 15 de juny, en acabar els examens de 2n de batxillerat i les proves de la selectivitat.

Espererm i desitjem que no calguen més diligències i que s'arxiven totes els expedients sense més tràmits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada