dimecres, 7 de març del 2012

La Unió de Periodistes Valencians premia l’IES Lluís Vives

La Unió de Periodistes Valencians premia l’IES Lluís Vives

 http://www.naciodigital.cat/noticia/40427/uni/periodistes/valencians/premia/ies/llu/vives

 
Imatges dels manifestants encerclant l'IES Lluís Vives Foto: ACN

La Unió de Periodistes Valencians ha fet pública aquest dimarts al matí, la decisió d’atorgar el premi Llibertat d’Expressió 2012 a l’institut Lluís Vives de València, per ser una de les entitats més actives durant les protestes estudiantils de les darreres setmanes.

La llista de premiats la completen Javier Espinosa, corresponsal del diari “El Mundo” a Orient Mitjà i Gandia Televisió, que després de 20 anys en antena ha finalitzat les seves emissions degut a una decisió anticrisi del seu ajuntament.

Amb aquest premi, l’associació de periodistes valencians ha volgut reconèixer el fet que la televisió local de Gandía fos de les primeres emissores locals existents al País Valencià i que amb el pas del temps s’hagi convertit en un referent informatiu i social pels prop de 150.000 habitants de la comarca del Safor.

De Javier Espinosa, el sindicat ha volgut destacar la seva cobertura informativa de la revolta a Síria. “Ha narrat en primera persona la brutal repressió del règim sirià sobre la població civil d’Homs, ciutat sotmesa a intensos bombardejos des de fa mesos", destaquen des de la Unió de Periodistes Valencians.

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà el proper 3 de maig al centre cultural La Nau de la Universitat de València, coincidint amb el dia mundial de la Llibertat de Premsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada