divendres, 20 d’abril del 2012

L'ALUMNAT DEL VIVES AL CONCURS EXPERIMENTA 2012

Diumenge que ve 22 d'abril, el Botànic acollirà la setena edició de "EXPERIMENTA 2012". Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència.
L'alumnat de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat de l'IES Lluís Vives participarà amb un projecte en la categoria de Tecnologia d'ESO sobre cases bioclimàtiques amb control domòtic i tres projectes de Tecnologia de Batxillerat sobre aplicacions pneumàtiques amb autòmates de control i seguretat.
Durant la jornada, el concurs es transformarà en una fira oberta al públic general en la qual els participants podran mostrar i explicar els diferents treballs que opten als premis del concurs. Una bona iniciativa per apropar la ciència a la ciutadania i millorar la cultura científica al marc incomparable del Jardí.
PROGRAMA:
10:00-13:00 h. FIRA DE FÍSICA I TECNOLOGIA
La Fira de Física i Tecnologia constitueix la fase final del concurs amb els projectes que han estat seleccionats en el concurs. L'exposició es mostrarà a l'aire lliure en diverses zones del Jardí. Els visitants podran formular totes aquelles qüestions que desitgen per comprendre els principis físics en els què es basen els experiments, i podran votar als concursants i projectes preferits. Simultàniament, en el taller Fisicalandia, els més menuts podran construir demostracions senzilles de física.
13:30 – 14:00 h. LLIURAMENT DELS PREMIS I CLAUSURA
A l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic tindrà lloc el lliurament de premis del concurs. El jurat estarà presidit per la vicerectora d’Estudis.
www.uv.es/experimenta

Polsa damunt de
"EXPERIMENTA 2012" per visualitzar els projecteshttp://luisvives.edu.gva.es/file.php/1/Tecnologia/ProjVivesExperimenta2012.doc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada