dissabte, 3 de març de 2012

Agraïment per les concentracions de suport i solidaritat


ASSEMBLEA GLOBAL DE L'IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA.

L'assemblea global de l'IES Lluís Vives de València manifesta el seu més profund agraïment per la concentració de suport i solidaritat que es va celebrar el passat 27 de febrer en innombrables instituts de tota la geografia espanyola.
Aqueixos cinc minuts ens van demostrar una vegada més que no estem sols, que som molts els que compartim l'obstinació de lluitar per una educació pública de qualitat i per la defensa pacífica i constant dels drets civils.
Volem que aquestes línies aprofiten per a testimoniar la nostra gratitud a els qui van proposar aqueixa demostració de suport i a tots aquells que la van secundar. La unió és la nostra força. La raó i la paraula, les nostres úniques armes.

València, 2 de març de 2012

ASAMBLEA GLOBAL DEL IES LLUIS VIVES DE VALENCIA.

La asamblea global del IES Lluís Vives de Valencia manifiesta su más profundo agradecimiento por la concentración de apoyo y solidaridad que se celebró el pasado 27 de febrero en innumerables institutos de toda la geografía española.
Esos cinco minutos nos demostraron una vez más que no estamos solos, que somos muchos los que compartimos el empeño de luchar por una educación pública de calidad y por la defensa pacífica y constante de los derechos civiles.
Sirvan estas líneas para testimoniar nuestra gratitud a quienes propusieron esa demostración de apoyo y a todos aquellos que la secundaron. La unión es nuestra fuerza. La razón y la palabra, nuestras únicas armas. 


Valencia, 2 de marzo de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada